RIK Basketball arrangerer trænings-camp for 17-19 årige klubmedlemmer.

Bestyrelsen i RIK Basketball har etableret kontakt til klubber og træner i Hørsholm og Hillerød. Kontakten er med basketballtræner Michael Lunde (træner i Hørsholm) og idrætscentret Frederiksborg Centret i Hillerød.

Michael Lunde har tilbudt at tilrettelægge og eksekvere en trænings-camp (i alt 10 timers basketball fordelt på 2 dage) for ungdomsspillere i RIK-Basketball (17-19 årige), hvor de bornholmske spillere vil blive trænet af vejledt af en af Danmarks højtuddannede basketballtrænere.
Michael Lunde vil ligeledes sørge for, at gruppen får fribilletter til en af Hørsholms elitekampe til enten ungdoms- eller seniorhold.

RIK-Basketball vil sende en gruppe på 10-12 personer afsted fra Rønne (spillere+holdansvarlige) fredag d 6. april til søndag d. 8. april.

Det er blevet muligt for os at få gratis træning og leje af hal, hvorfor omkostninger for deltagelse på kampen alene omfatter transport, forplejning og lommepenge.

Prisen er som udgangspunkt egenbetaling af spillere/forældre, og der undersøges pt. muligheder for rabataftaler, sponsorater og tilskud til transportmulighederne (bus eller minibus, færge), overnatning (vandrerhjem) og forplejning.
Indledende budget pr. person for hele weekenden er ca. 770 kr. plus forplejning og lommepenge.

For at kunne gå videre med planlægningen og muligheder for sponsorater og tilskud, så vil bestyrelsen meget gerne vide, om du har lyst/tid/råd til at deltage på denne camp (vi skal være 6-8 spillere før det giver mening) – så udfyld formularen på dette link med dine oplysninger:
https://goo.gl/forms/amerEXnYbGwNfazr2